Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek Hillerød

Vi kommer ud og besøger dig og udfører et gratis badtjek. Ønskes det, laver vi gerne en aftale om et oplæg. Oplægget indeholder tegninger, en realistisk tidsplan og tilbud på jeres nye badeværelse. Det er vores fornemmeste opgave at skabe jeres drømmebadeværelse ud fra hvad I fortæller os. Vi vil gå rigtig langt for at kunne indfrie disse drømme, men må nogen gange se os slået af fysikkens love – trods et ihærdigt forsøg fra Bedre Bad Hillerød.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Klik her og se hvad Didde og Jakob fik ud af et Badtjek.

  Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

  Den bedste begyndelse på vejen til dit nye badeværelse

  Bedre Bad Hillerød, tilbyder dig et gratis Badtjek – ganske uforpligtende – hvor vi kommer ud og vurderer dit nuværende badeværelse og hvilke muligheder du har for fornyelse. For eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

  Herudfra tager vi en snak om dine ønsker og behov, så du får et grundigt indblik i, hvad du kan opnå. Når du booker et gratis badtjek ved Bedre Bad Hillerød, er det vigtigt for os at du forstår at det er GRATIS som i særdeles gratis. Vi kommer med vores besyv på hvor du kan spare penge eller energioptimere dine produkter på badeværelset. Det være sig både selve toilettet, vandhaner, brusehoveder osv. Vi besøger dig i dit hjem og lytter til dine behov og kommer så efterfølgende med en løsning hvori drømmene bliver indfriet, hvis du ønsker dette.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 48 26 03 03
  kontakt@bedrebadhillerod.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer