Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Nyt toilet til badeværelse

Væghængte og gulvstående toiletter med høj komfort

Der findes virkelig mange smukke toiletter. Du kan med andre ord få et, der designmæssigt passer ind i netop det badeværelse, du ønsker dig. Tal med os hos Bedre Bad Hillerød – her kan du vælge mellem toiletter i et meget bredt sortiment. Det er nemlig ikke ligemeget i forhold til flere forskellige parametre såsom:

 • Forbrug
 • Hygiejne
 • Komfort
Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet stå på gulvet eller hænge på væggen? Og skal cisternen på det væghængte være skjult i væggen eller synlig? Ønsker du et toilet designet af Phillipe Starck? Og vil du gerne have et moderne douchetoilet med en komfortabel skyllefunktion – og varme i sædet?
Lad Bedre Bad Hillerød vise dig de mange forskellige muligheder og løsninger. Vi kan også rådgive dig om, hvilke fordele de forskellige toiletter byder på.

Bemærk, at når du køber toilet eller en anden løsning hos os, er prisen altid inklusiv montering. Vi sikrer at det virker korrekt, og vi rydder op inden vi går. Dette er din garanti for at den løsning du vælger hos os er den rigtige. Det efterlader kun dig tilbage med et lækkert produkt og et toilet du næsten glæder dig til at hoppe på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Her finder du vores brede udvalg af toiletter

Find alt i standard toiletter, douchetoiletter, væghængte toiletter eller sorte toiletter på vores webshop. Her finder du et stort udvalg af toillet, hvor alle priser er inkl. levering og montering.

Er du i tvivl om noget i forhold til produkterne, levering eller montering, så ringer eller mailer du bare til os hos Bedre Bad Hillerød, så skal vi nok hjælpe dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

Toilettet har fået flere funktioner

Hos Bedre Bad Hillerød kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.:

Toilet med vandsparefunktion

Toilettet har både lavt og højt skyl. Du sparer meget vand ved at tilpasse den ønskede skyllemængde. Det sparer mange penge på vandregningen hvert år. Er du i tvivl omkring vandmængderne der ryger igennem ved hvert tryk, så kan du kontakte Bedre Bad Hillerød og høre os ad ved lejlighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Toilet med douchefunktion

Douchetoiletter er en helt ny generation af toiletter. Et douchetoilet rengør dig nænsomt med en blid stråle af lunt vand og lufttørring efter toiletbesøget. Det rindende vand giver en naturlig og nænsom rengøring – og det er mere hygiejnisk end aftørring med papir – om end du eller dine gæster stadig kan vælge at bruge toiletpapir. Hygiejnedelen er naturligt helt i toilethøjsædet her og det er også noget af det vigtigste, men en anden og vigtig del er også miljøet. Ved at rengøre med vand og lufttørring efterfølgende, så minimerer man forbruget af toiletpapir.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Toilet med berøringsfri skyl

Toilettet skyller ud ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen. Sensoren aktiverer skyllefunktionen, og du – eller andre – har ikke efterladt bakterier på en knap. En meget hygiejnisk løsning – og så er det også virkelig fedt for alle gagdet typer.

Husk at vi sørger for at levere og tilslutte dit nye toilet – uanset hvilken type og design, du vælger. Dermed er du sikker på, at det er udført håndværksmæssigt korrekt – og du får vores fulde garanti – og ofte forlænget produktgaranti – oveni i købet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer