Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bedre Energi – energivejledning

Din garanti for professionel energirådgivning

Bedre Energi Hillerød er din lokale specialist, inden for professionel energivejledning. Som Certificerede Energivejledere og medlem af Bedre Bad – Bedre Energi, giver vi dig rådgivning baseret på en professionel og faglig indsigt. Vi er ikke tilknyttet noget specifikt energiselskab, så vi kan uafhængigt rådgive dig om hvilken energiform, der bedst matcher dit behov. Der er forskellige fordele ved de mange forskellige opvarmningsformer. Du kan læse mere om hver enkelt i menuen til venstre – eller kontakte os hos Bedre Energi Hillerød.

Book et Energitjek hos os, hvis du gerne vil vide, hvor energimæssigt sund din bolig er. Læs mere om Energitjek her.

En helhedsorienteret vurdering

Hos Bedre Energi Hillerød tænker vi i totalløsninger. Vi ser på hele din bolig, så du får en helhedsorienteret energivurdering. Vi kan også rådgive dig om, hvordan bare en lille justering af dit nuværende varmeanlæg kan give dig store besparelser. Hvis du er interesseret i at spare mange flere penge kunne en udskiftning af energikilde måske være en løsning for husstanden.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Energioptimering i Hillerød og omegn

Hos Bedre Energi Hillerød har vi stor erfaring og ekspertise indenfor energioptimering og dermed kan vi også rådgive konkret og nøjagtigt omkring lige netop jeres udfordring i husstanden. Vi har ingen tilknytning til lokale energiselskaber og vi kan derfor rådgive uvildigt til den bedste energiløsning, der matcher jeres behov. Vores energioptimering starter med et energitjek, hvor vi først og fremmest vurderer boligens tilstand og eventuele energisyndere. Læs mere om energitjekket her. Du kan også foretage en gratis energiberegning, hvis du ønsker et estimeret svar på boligens nuværende energimærke samt besparelser ved udskiftning til moderne varmeløsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi styrer hele projektet

Hvis du skal have lavet en hel energiløsning, kan du overlade alt arbejdet til os. Uanset om det er en ny gaskedel, et skift til en varmepumpe eller en total renovering af bryggerset. Vi sørger for overblikket og koordinering med de relevante håndværkere, vi leverer og installerer kvalitetsprodukter og får løsningen sikkert på plads – uden at du skal bruge ekstra tid, penge eller energi på projektet. Med andre ord så varetager vi hele processen fra jord til bord og du skal bare komme med dine drømme. Så får vi dem ned på papiret og du kan læne dig tilbage og nyde opførelsen af dit nye badeværelse som er energioptimeret og bruger meget lidt energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Gasmester til service af gasfyr i Hillerød og omegn

Vi tilbyder at servicere dit gasfyr, så det altid fungerer optimalt. Med Gasfyrs-service får du også sikkerhed for, at vi kommer, hvis uheldet skulle være ude. Helt til kl. 22.00 i vagtsæsonen.

HMN Gassalg står bag Gasmester-samarbejdet mellem erfarne VVS-installatører med speciale i naturgas. Gasmester er din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Vil du vide mere?

Har du brug for professionel rådgivning, kan du altid kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød. Du kan finde vores telefonnummer her. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis det er nemmere for dig. Indtast blot dine oplysninger på siden. Vi ser frem til at høre fra dig – og du kan forvente at høre fra os, vi svarer altid så hurtigt som muligt.

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød
Tlf.:      48 26 03 03
E-mail: kontakt@bedrebadhillerod.dk

Mandag – torsdag 7.30 – 15.45

Fredag                   7.30 – 14.00

Læs mere om vores ydelser indenfor energi herunder:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer