Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Fjernvarme eftersyn og service i Hillerød

En sikker forsyning

Hos Bedre Energi Hillerød løser vi hele paletten af opgaver ved fjernvarme: vi installerer og servicerer nye fjernvarmeanlæg, og vi vedligeholder og renoverer eksisterende, ældre fjernvarmeinstallationer.

Vi løser fjernvarmeopgaver hos både private og virksomheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - blomst - grønt miljø

Miljøvenlig og billig varme

Fjernvarme giver dig billig og miljøvenlig opvarmning. Det er ikke ualmindeligt at spare helt op til 25% af varmeregningen i forhold til for eksempel opvarmning med traditionelt oliefyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Regelmæssige tjek – billigst i længden

Vi tilbyder regelmæssige tjek og service af fjernvarmeinstallationer til både private, boligforeninger og virksomheder. Et velfungerende og trimmet fjernvarmeanlæg bruger mindst energi, giver mere varme og sikrer dermed den optimale økonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Få tjekket din installation

Lad os tjekke din fjernvarmeinstallation. Kontakt os på tlf. 48 26 03 03, så gennemgår vi anlægget, og hvis vi skønner, at det er anbefalelsesværdigt – for eksempel for at opnå en bedre udnyttelse af energien – får du et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme installation.

Bedre Bad - Bedre Energi - SkabRum møbel og vask - Ifö Spira Art væghængt toilet - hansgrohe vandhane og bruser

Hvad er fjernvarme, og hvordan fungerer det?

Det “fjerne” ved fjernvarme er, hvor varmen bliver produceret, nemlig fjernt fra hvor den skal bruges: Et fjernvarmeværk sender varmt vand gennem et velisoleret rørsystem ud til modtagerne af fjernvarme. Det varme vand bruges til at opvarme boligen – radiatorer, gulvvarme o.lign. Det opvarmer også brugsvand, så du kan tage et varmt bad.

Når det varme vand har afgivet sin varme, løber det retur til fjernvarmeværket, hvor det så bliver varmet op igen og sendt ud til modtagerne. Fjernvarmeværket kan for eksempel være et el-kraftværk, der afbrænder affald for at drive el-turbiner. Her er varmen i princippet et overskudsprodukt, og der er derfor en stor miljømæssig gevinst i at udnytte denne overskydende varme til at opvarme boliger, institutioner og virksomheder ved hjælp af fjernvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvad koster det at bruge fjernvarme?

Det er svært at svare generelt på, hvad det koster at bruge fjernvarme til opvarmning. Priserne varierer fra fjernvarmeværk til fjernvarmeværk. Det generelle svar lyder, at fjernvarme er billigere varme end f.eks. oliefyr, gasfyr og elvarme.
Du kan danne dig et overblik over prisen på fjernvarme gennem Forsyningstilsynets hjemmeside. Her kan du finde prisen hos dit lokale fjernvarmeværk.
Vi kan også rådgive dig om fjernvarmeprisen i forhold til din nuværende varmekilde.

01
01

Generelle råd om fjernvarme

Service og vedligeholdelse

Vi anbefaler, at dit fjernvarmeanlæg efterses en gang om året af en autoriseret VVS-installatør. Du kan få en skræddersyet serviceaftale med Bedre Energi Hillerød. Vores lokale service- og energiekspert gennemgår så dit fjernvarmeanlæg fra a til z hvert år. Du slipper dermed for at bekymre dig og kan i stedet nyde dit velfungerende fjernvarmeanlæg. Vi renser blandt andet filtrene på rørene, ligesom vi har fokus på anoden i varmtvandsbeholderen, som det også er vigtigt at kontrollere – og hvis det er nødvendigt – udskifte.

Få kuglehanerne tjekket

Vores erfaring og viden siger også, at det er klogt én til to gange om året, at åbne og lukke for kuglehanerne som et dobbelttjek af, at kuglehanerne virker som de skal.

Men bare rolig – alt dette hjælper vi dig med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

30 års forventet levetid på fjernvarme

Når du investerer i et nyt fjernvarmeanlæg, kan du forvente at det holder i mindst 30 år. Ofte mere. Det er sjældent, at der skal skiftes mekaniske dele og komponenter. Du får med andre ord et driftssikkert og pålideligt anlæg, som også er billigt i drift i mange år.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi løser fjernvarmeopgaver mange steder

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger og udfører fjernvarmeservice i Hillerød, Storkøbenhavn, Nordsjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 48 26 03 03, hvis du har spørgsmål. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Hillerød får du svar og kyndig ekspertrådgivning af en Certificeret Energivejleder. Vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer