Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Eksperter i gulvvarme i Hillerød

Få større komfort med gulvvarme

Gulvvarme giver ekstra komfort i din bolig – og tilmed er det en meget billig og stabil varme, fordi gulvvarmen bliver fordelt meget mere jævnt end varme fra radiatorer langs væggen. Det minimerer kuldebroer og kolde hjørner.

Det kan være omstændeligt at få installeret gulvvarme, fordi gulvet skal op og lægges igen bagefter. Men investeringen er faktisk godt givet ud, når man efterfølgende står med en lavere varmeregning som bidrager til tilbagebetaling af installationen. Tænk gulvvarme ind, næste gang du har et småt eller større forandringsprojekt i boligen. Husk altid, at den besparelse, du opnår fremover, når du ændrer på opvarmningen af din bolig – f.eks. ved gulvvarme – er med til at finansiere installationen. Din besparelse betaler altså for installationsprisen tilbage over tid – og så får du tilmed øget komfort.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme giver optimal varmeudnyttelse

Med gulvvarme kan du skrue lidt ned for varmen:

 • Gulvvarme fordele varmen langt bedre i rummet end de traditionelle radiatorer. Rummet varmes op nedefra – ved radiatorer varmes det oppefra. Derfor kan du faktisk skrue lidt ned for varmen uden det føles køligere, og fodkoldt bliver det aldrig.
 • Du styre gulvvarme som ved radiatorer, ved at skrue op og ned på en termostat. Men du kan med gulvvarmestyring gøre denne process automatisk, med en rumtermostat med gulvføler vil gulvvarme selv lukke og åbne for varmen på en intelligent måde. Gulvet kan måle gulvtemperaturen, i stedet for luftens temperatur, og derfor ikke åbne mere op for varmen, bare fordi du lufter ud eller åbner hoveddøren.
 • Indstilles temperaturen til 20 grader i et rum med gulvvarme, føles rummet faktisk som, at temperaturen er 22 grader.
 • Du bruger altså mindre varme med gulvvarme – og sparer både energi og penge
Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Slip for pladskrævende radiatorer

Med gulvvarme slipper du for pladskrævende radiatorer. Du får større frihed til at stille møblerne, som du vil. Hvor du tidligere har skullet placere sofaen så den ikke dækker for radiatoren, kan du med gulvvarme indrette stuen helt efter dit eget hoved. Vi hører tit fra vores kunder, at fraværet af pladskrævende radiatorer er en af de største gevinster ved at skifte til gulvvarme – altså ud over besparelsen på varmeregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Der er mange fordele med gulvvarme

Her har vi samlet en række væsentlige fordele ved gulvvarme:

 • Jævn og behagelig fordeling af varmen
 • Fri for at der bliver fodkoldt
 • Større frihed til at indrette rummene
 • Gulvvarme er vedligeholdelsesfrit – skal ikke males eller rengøres som radiatorer
 • Mindsker risiko for fugtskader i vådrum, fordi gulvvarme giver hurtigere tørring

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød, og sammen sikrer vi, at du får del af de mange fordele. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme med el eller vand?

Gulvvarme findes både som elvarme og som vandbaseret gulvvarme.

Det er måske være svært, at vurdere fordele og ulemper ved hver type. Fordelen ved el-gulvvarme er, at den er meget nem og billig at installere. Den kan ofte etableres oven på det nuværende gulv. Til gengæld er el-gulvvarme betydeligt dyrere i drift i end den vandbaserede gulvvarme.

Installation af vandbaseret gulvvarme kræver at det eksisterende gulv fjernes først, og det gør det er dyrere. Der skal efterfølgende støbes eller lægges nyt gulv, men det skal der jo også ved el-gulvvarme. Den vandbaserede gulvvarme er som nævnt billigere i drift end el-gulvvarme i kraft af lavere energiforbrug – og dermed også en mere miljøvenlig opvarmning.

Oftest er det mest fordelagtigt at installere vandbaseret gulvvarme. Især når man ser lidt ud i fremtiden, hvor forskellen på installationsprisen hurtigt betaler sig hjem. Det giver også en bedre energimærkning af din bolig med gulvvarme baseret på vand, og det er penge værd, hvis du en dag vil sælge.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Totalløsning af gulvvarme

Hvis du påtænker at få lavet gulvvarme, så tag endelig kontakt til os. Med os er der intet bøvl. Vi hører på dine ønsker og rådgiver dig igennem, hvilke muligheder der bedst egner sig til dine behov.

Fra projektets start med at brække gulvet op og lægge gulvarmeslanger og til det sidste brædde er lagt, tager vi hånd om alt. Vi kontakter fagmænd i vores netværk, til de opgaver vi ikke selv kan klare. Vi følger projektet til dørs og sikrer dig en løsning der holder og som du bliver glad for mange år frem. Vi har mange års erfaring med at lave energiløsninger for privat og erhverv og hjælper dig sikkert i mål.

Prisen for gulvvarme er nemlig meget afhængig af din boligs størrelse og om du vælger gulvvarme med el eller som vandbaseret, eller en kombo med el på badeværelset og vand i resten af huset. Derfor vil vi ikke kunne give dig en pris på gulvvarme, før vi hører mere om dine ønsker og behov. Kontakt os og fortæl os om dine ønsker, så kan vi give dig et bud, på hvad det skal koste dig at få lagt gulvvarme. Det kan du gøre på tlf: 48 26 03 03. Eller send os en mail på info@bba-vvs.dk, så vil du høre fra os.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Her skaber vi gulvvarme-løsninger

Hos Bedre Energi Hillerød rådgiver vi om og installerer gulvvarme i Hillerød, Nordsjælland, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Kontakt Bedre Bad Hillerød, hvis du brug for råd og sparring omkring installation af gulvvarme!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer