Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Luft til vand-varmepumpe

Udnyt energien i udeluften

Med en luft til vand varmepumpe producerer du selv varmen til din bolig. Du får varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne og samtidig sparer du mange penge på varmeregningen. Princippet er det samme som en jordvarme varmepumpe, men luft til vand varmepumpen er langt billigere at installere, da der ikke skal graves slanger ned i haven.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Virker ved minusgrader

Luft-til-vand varmepumpen trækker varme ud af luften udenfor og flytter den indenfor. Ligesom et køleskab flytter varmen inde fra køleskabet ud i køkkenet. Selv om det måske virker ulogisk, giver varmepumpen stadig varme, selv om det er koldere udenfor end indenfor. Den virker selv i frostvejr! Varmepumpen sætter nemlig den indsugede udeluft under højt tryk, og derfor kan den trække energi ud af luften, også hvis luftens temperatur er under frysepunktet.

Din varmepumpe står uden for huset. Den trækker udeluft ind i varmepumpen med en ventilator. Her sættes luften under tryk og så bruges energien i luften til at opvarme en væske. Væsken cirkulerer via rør ind til din boligs varmtvandsbeholder, og opvarmer her både radiatorvand og vand til den varme hane i bad og håndvask.

Stiger dit elforbrug med en varmepumpe?

Vi møder somme tider skepsis over for elforbruget i en varmepumpe, men det er der ikke grund til. Varmepumpen producerer meget mere varmeenergi, end den bruger el. Sammenlignet med elvarme bruger varmepumpen markant mindre elektricitet – ca. to tredjedele mindre – for at producere samme mængde varme. Så ja – din elregning vil stige når du får en varmepumpe (med mindre du skifter fra elvarme), men din olie- eller gasregning forsvinder til gengæld helt.

Hvad koster et varmepumpe-anlæg?

 • En luft til vand varmepumpe er billigere at installere end et jordvarme-anlæg. Typisk går installationsprisen for et luft til vand varmepumpe fra 100.000 kr.
 • Luft til luft varmepumper, der ventilerer varm luft ind i huset, er især en velegnet løsning til sommer- og fritidshuse. Installationen koster ca. 40.000-50.000 kr.
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Tal med os om en luft til vand varmepumpeløsning

Spørg os hos Bedre Energi Hillerød om hvilken varmepumpeløsning, der passer bedst til dit behov og din bolig. Der er både klimavenlig, grøn fornuft og store besparelser på varmeregningen i varmepumper.

Vi rådgiver og installerer luft til vand varmepumpeløsninger over hele Sjælland.

Se luft-vand varmepumperne på webshoppen

Du kan besøge vores webshop for at få et bedre indtryk, af hvordan sådan en luft til vand varmepumpe ser ud. Her kan du også læse lidt mere på produktniveau, hvad varmepumperne kan.

Du kan ikke købe et varmpumpesystem derinde, fordi folks behov og folks boliger er forskellige. Så tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl om selv det allermindste. Eller hvis du ønsker at vi skal få opstartet processen med montering og installering af en varmepumpe for dig.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer