Viessmann gasfyr Bedre Bad - Bedre Energi

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Naturgas – Installation og service

Du er velkommen hos Bedre Energi i Hillerød. Vi står klar til at snakke om installation af dit nye naturgasfyr. Og vi står klar til at servicere og optimere dit gasfyr. Vi er både Certificeret Energivejleder gennem Bedre Energi og medlem af Gasmester-samarbejdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Gasfyrs-service med fordele

Vi tilbyder fordelagtig service på dit gasfyr, så du sikrer, at det altid er i tiptop stand og udnytter energien bedst muligt. Vi efterser blandt andet at lufttilførsel, aftræk og forbrænding er som det skal være. Desuden får du en hurtig serviceindsats, hvis uheldet alligevel skulle ske og dit gasfyr sætter ud – også uden for normal åbningstid. I fyringssæsonen helt til kl. 22.00.

Du kan læse mere om bestilling af abonnement på naturgasservice her.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

Hvad er naturgas?

Naturgas er som kul og olie et fossilt brændstof, men naturgas er den mest mljøvenlige af dem alle. Naturgas udleder meget mindre CO2 ved afbrænding sammenlignet med olie og kul. Ikke nok med at du sparer miljøet for en enorm mængde CO2, så er det også langt billigere. Man kan fx spare op til 35% på sin varmeregning, ved at skifte til naturgas fra et oliefyr, da det er meget billigere at varme sin bolig op med naturgas.

Er du ikke overbevidst om hvorfor du skal vælge naturgas endnu, kan vi også fortælle dig, at du ved at skifte til naturgas ikke længere behøver at fylde nyt brændsel på, da alt ved naturgas foregår helt automatisk. Naturgas kan også kombineres med solceller og solenergi, så du kan gøre dit varmeregning endnu mindre og endnu mere miljøvenlig.

Viessmann gasfyr Bedre Bad - Bedre Energi

Ønsker du at skifte til naturgas?

Vi kan dimensionere og installere et moderne, energirigtigt naturgasanlæg hos dig. Det giver dig en række fordele.
Når du vælger naturgas er en ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og meget sikre mod fejl og utætheder.

Viessmann gasfyr Bedre Bad - Bedre Energi

Et nyt gasfyr giver miljøvenlig energi

Er din olie- eller gaskedel ved at være gammel og dyr i drift? Lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg.
Teknologien er blevet langt bedre siden du formodentlig fik din gamle kedel. Så der er penge at spare på varmeregningen med en ny energirigtig gaskedel, der forbrænder bedre og får mere varme ud af gassen. Naturgas er en god og miljøvenlig opvarmningsform. Samtidig er naturgas en forholdsvis billig opvarmningsform.

Viessmann gasfyr Bedre Bad - Bedre Energi

Vælg kvalitet til din naturgas

Vi fører naturgas-anlæg fra en række anerkendte kvalitetsleverandører.

Få rådgivning og et godt tilbud på naturgasanlæg hos Bedre Energi Hillerød.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Serivce og udskiftning af gaskedel Nordsjælland

Vi rådgiver om naturgas, installerer og servicerer naturgasløsninger over hele Sjælland, København og Hillerød.

Kontakt os for en uforpligtende snak om naturgasanlæg og energieffektivitet, og hør hvad vi kan installere eller servicere hjemme hos dig. Du kan til enhver tid komme i dialog med os på tlf. 48 26 03 03 eller pr. mail: kontakt@bedrebadhillerod.dk.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer