Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - boligforening

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Rådgivning til erhvervskunder

Lad Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød være din professionelle rådgiver til optimering af din virksomheds installationer og energiløsninger. Vi har faglighed og ekspertise, og vi er ikke afhængige af energiselskaber eller andre, men kan rådgive dig udelukkende ud fra dine behov. Det sikrer at du som erhvervskunde hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød får den kompetente rådgivning du har brug for. Vi kan spare med virksomhederne omkring energioptimering og badløsninger. Vi er selvfølgelig også derudover jeres faste VVS-servicepartner når der opstår akut behov for det.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Rådgivning til flere typer af erhvervskunder

Vi har erfaring med at rådgive forskellige typer erhvervskunder: Produktions- eller handelsvirksomheder, boligforeninger, offentlige institutioner eller noget helt femte. Du kan altid forvente et ærligt engagement og kyndig rådgivning. Og det er ikke kun for at du skal få den optimale løsning – det er også for at bevare en god relation til dit næste projekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Energirådgivning fra os i Hillerød

Når du får energirådgivning og -vejledning fra Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød, kan du være sikker på professionel indsigt. Vi har Certificerede Energivejledere til at vejlede om energioptimering og valg af energikilder. Og vi er uafhængige af de forskellige energiselskaber, så vi kan fokusere på dine behov og ønsker, når vi anbefaler en energiløsning. Hvis du ønsker det, kan vi også udføre både serviceeftersyn og totalrenovering af dit varme- og ventilationsanlæg. Få et fast tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om forskellige løsninger, eller skal bruge hjælp til at løse et problem.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger

Foruden at vejlede dig omkring forskellige energiformer, er vi også eksperter i at tegne og bygge baderum, der matcher din virksomhed og dit personales behov. Vi begynder med et gratis badtjek, hvor vi kommer ud og gennemgår faciliteterne og hører om dine – og personalets – ønsker og behov. Herefter kommer vi med et forslag omkring de muligheder du har. Du får råd og vejledning fra os gennem hele processen, og vi holder det store overblik over installationen og styrer de forskellige håndværkere, der er nødvendige for at gøre baderummet til virkelighed. Du får en detaljeret plan for processen, og vi har en fast projektleder på opgaven, der står til rådighed for dine spørgsmål og sikrer en god kommunikation, en god proces – og en perfekt løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Et netværk af muligheder

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Her har vi et tæt samarbejde og videndeling med VVS-firmaer i hele Danmark, og efteruddannelse i vores eget akademi. Derfor er vi altid opdateret indenfor den nyeste viden om teknologi, optimering og design. Det giver os ekstra kompetencer og erfaringer, som vi kan bruge til at hjælpe vores kunder både i hverdagen og med større projekter
Vores største prioritet er at levere service og færdige løsninger, som både vi og vores kunder er 100% tilfredse med. Derfor lytter vi nøje til dine ønsker og behov, før vi kommer med forslag til, hvordan vi bedst muligt løser opgaven.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - toiletter, håndvaske og armaturer

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød

Ring til os på tlf. 48 26 03 03 og bestil et uforpligtende møde, så vi kan høre om jeres behov og hjælpe med jeres opgave.

Vi rådgiver og udfører blandt andet badefaciliteter og energieffektive løsninger for virksomheder, boligforeninger og institutioner i Hillerød, København og over hele Sjælland.

Vi kører gerne langt for dig, så du kan komme sikkert i mål med din næste opgave eller projekt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer