Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Servicepartner til erhverv

— Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er erhvervslivets pålidelige servicepartner til optimering af installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi klarer både små og store opgaver:

Fra en vandhane der drypper, over facadeinddækninger og nye ventilations- eller varmeanlæg til nye baderum eller ombygning af virksomhedens faciliteter. Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød kan stå for alle opgaver, og med en serviceaftale sørger vi for at det hele holdes veltrimmet og kørende, så du undgår nedbrud og større uforudsete reparationer. Vi er allerede servicepartner for både produktions- og handelsvirksomheder, boligforeninger i alle størrelser og offentlige institutioner.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 48 26 03 03, og få et uforpligtende tilbud på en serviceaftale med din organisation eller virksomhed. Vi lægger et højt engagement og fokus på effektivitet og kvalitet i alt vores service og arbejde.

Vi besvarer også gerne spørgsmål om, hvordan et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød kan styrke din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Få en serviceaftale og besparelser

Når du har en serviceaftale, kommer vi og tjekker, servicerer og trimmer din virksomheds installationer med faste intervaller.

Du får et velkørende ventilations- og varmeanlæg, som giver dig en betydelig gevinst – både besparelser gennem højere energieffektivitet og desuden med sikkerhed mod pludselige nedbrud, dyre driftsstop og tabt produktion.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Undgå nedbrud og dyre driftsstop

Dine varme- og ventilationsanlæg kører i mange timer – næsten døgnet rundt. Derfor bliver dele af anlægget udsat for slitage, så komponenter skal løbende renses, repareres eller udskiftes. Ellers kan det få store konsekvenser i form af f.eks. unødvendige driftsstop, der mindsker effektiviteten. Samtidig bruger installationen for meget energi og udnytter ikke ressourcerne fuldt ud. Faktisk vil energi- og varmeregninger hele tiden stige i takt med at et userviceret anlæg yder dårligere og dårligere.

Derfor er der gode penge at spare med en serviceaftale hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød. Vi vedligeholder og servicerer dine anlæg og installationer. Samtidig har vi fokus på din virksomheds individuelle behov. Vi skræddersyr nemlig serviceaftalen til dine behov og dine installationer. Du slipper for bekymringer og for at skulle holde øje med varme- og ventilationsanlæggets tilstand, så du kan fokusere på produktion, service – og hvad din virksomhed nu er god til. Når du har en serviceaftale, tager vi nemlig kontakt, når dit anlæg har brug for næste serviceeftersyn.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Også service på nye anlæg

Selv hvis du lige har fået installeret det nyeste og mest moderne anlæg på markedet, kræver det stadig vedligeholdelse og service. Netop for at sikre at det kører optimalt så du får det fulde udbytte, og så anlægget holder i mange år.

Lad Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød servicere både gamle og nye anlæg. Så kan du trygt læne dig tilbage, for så er du altid sikret god ventilation, varme, vand og generel driftssikkerhed. År efter år.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Altid opdateret med den nyeste viden

Varme- og ventilationsmarkedet er i rivende udvikling, så derfor har vi fokus på at holde os opdaterede på viden og teknologier. Det gør vi blandt andet som medlem af det landsdækkende Bedre Bad – Bedre Energi, som er et samarbejde mellem professionelle og erfarne VVS-installatører. Det giver os direkte adgang til vidensdeling og sparring med dygtige og kompetente kollegaer over hele landet. Og efteruddannelse på Bedre Bad – Bedre Energis eget akademi. Det er din garanti for, at du i os har en servicepartner der har viden om de mange forskellige typer anlæg og produkter, der er på markedet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer