Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Om os

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er en moderne og serviceorienteret VVS-installatør, der omfattende betjener et bredt spektrum af VVS-opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Hillerød, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Vi er stolte medlemmer af Bedre Bad Allerød, hvilket giver dig tryghed og tillid i vores valg. Vores tjenester dækker et stort geografisk område, og du kan have fuld tillid til vores kvalitetsservice, da vores primære mål er at levere tilfredse kunder gang på gang.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Din lokale samarbejdspartner

Bedre Bad Hillerød specialiserer sig i komplette løsninger og er din direkte vej til det badeværelse, du altid har drømt om. Med os slipper du for alt besværet, da vi tager dine ideer og forvandler dem til virkelighed. Vi koordinerer alle aspekter af projektet og besidder de nødvendige kompetencer til at håndtere enhver opgave. Når dit badeværelsesdesign er godkendt af dig, kan du slappe af og stole på, at vi vil føre hele processen i tæt samarbejde med vores erfarne samarbejdspartnere, indtil du kan åbne døren til et lækkert og færdigt badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer