Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Åbningstider

Her finder du vores åbningstider, hvor du kan træffe os på telefon. Hvis du foretrækker at skrive til os i stedet for, så er det også en mulighed.

Åbningstider:

Mandag – torsdag 7.30 – 15.45

Fredag                  7.30 – 14.00

Quooker Fusion Round

Vi hjælper dig sikkert i mål

Hos Bedre Bad Hillerød er vi altid imødekommende, og står klar til at besvare dine spørgsmål. Gennem vores store engagement og viden kan vi tilbyde kyndig ekspertrådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lad Bedre Bad Hillerød være din professionelle samarbejdspartner til løsning af din næste opgave eller projekt. Vi hjælper dig sikkert i mål, og du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat. Vi stiller høje kvalitets- og forventningskrav til os selv, blandt andet at vi altid leverer til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Vagttelefon

Uforudsete skader kan ske på alle tider af døgnet – også uden for vores normale arbejdstid. Vi kunne dog aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis dit vandrør er sprunget, eller du står uden vand og varme i boligen.

Ring: 48 26 03 03

Fra 1. okt. til 1. maj henviser telefonsvarer til vagt-tlf. uden for normal åbningstid.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer