Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er en moderne, servicereorienteret VVS-installatør, som udfører en bred vifte af VVS-opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Hillerød, Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Vi er en del af Bedre Bad Allerød. Du kan derfor trygt vælge os. Vi dækker et stort område og du kan være sikker på at kvaliteten er i orden, eftersom at vi lever af at tilfredse kunder igen og igen.

Vi tilbyder:

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Kompetent medarbejderstab

Alle vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet med relevante kurser og uddannelse. Så har vi den nyeste viden om moderne installationer og løsninger, og så er vi altid klar til at løse nye opgaver inden for alle områder af VVS. Vi kan derfor også rådgive og vejlede dig om nye muligheder, så du får den bedste løsning.

Vores dygtige svende, lærlinge, rådgivere og montører vil gøre alt for, at du får den bedst mulige service her hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Medlem af Tekniq – sikkerhed og tryghed

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er medlem af brancheorganisationen Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning skulle finde en grund til at klage over vores arbejde, hører vi gerne fra dig: kontakt@bedrebadhillerod.dk. Du kan også kontakte den officielle klageinstans, Ankenævnet for Tekniske installationer.

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerøds grundregler

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød arbejder vi efter otte grundregler. Essensen af dem er, at du kan regne med os. De ottegrundregler uddyber blot, hvordan:

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

1. Vi kommer til den tid, vi har lovet

Vi laver en aftale, der passer begge parter bedste muligt. Og så overholder vi den! Hvis det haster – f.eks. ved et sprunget vandrør – kommer vi hurtigst muligt! Alle vores biler har gps, så vi altid kan finde den nærmeste montør.

2. Vi bliver ved arbejdet til vi er færdige – til aftalt tid

Det er bedst for alle, at vi gør det arbejde færdigt, vi er begyndt på, og du kan forvente vi er færdige til aftalt tid. Vi holder overblik via elektroniske arbejdskort, så vi kan overskue og planlægge arbejdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

3. Når vi går, kan du ikke se, vi har været der

Selv om vi får beskidte fingre, behøver du ikke få snavs på dine vægge og møbler! Vi rydder op, fjerner vores affald og tørrer af efter os selv, inden vi går.

4. Garanti på arbejdet

Vi giver op til 48 måneders fuld garanti på større renoveringsopgaver og gaskedler. Vi er dygtige håndværkere, og vi bruger kun produkter fra de bedste leverandører, så vi står inde for de løsninger, vi udfører. Flere leverandører giver dig også udvidet garanti på produkterne, når vi som certificerede fagmænd har monteret og installeret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

5. Fast pris

Har vi givet et tilbud så holder det. Vi skal som fagfolk have overblikket over opgaven. Så hvis vi møder uforudsete vanskeligheder, er det vores egen fejl – det skal ikke gå ud over dig.

6. Du skal kunne ændre mening

Enhver modernisering eller ombygning er et større projekt. Somme tider kommer der nye ideer undervejs. Her er vi altid indstillede på at finde en fornuftig løsning, så resultatet bliver det bedste for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

7. Den faglige stolthed

Vi vil kun levere den ypperste håndværkskvalitet. Lad os høre, hvis der mod forventning skulle være noget, du ikke synes lever op til det.

8. Udvikling

Vi ser os selv som dygtige håndværkere, men det er ikke nok. Vi vil gerne udvikle os – også i den måde, vi håndterer opgaverne. Derfor bruger vi mange kræfter på at udvikle og uddanne både medarbejderne og chefen selv i kundeservice, planlægning og kvalitetskontrol.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Se vores webshop

Er du på udkig efter nogle nye badeværelsesløsninger, nye energiløsninger eller noget helt tredje, kan du klikke her til vores online shop. I butikken kan du se alle de løsninger, vi tilbyder vores kunder. Når du bestiller en løsning, vil ordren blive sendt til os. Vi kontakter dig herefter, og du vil modtage den endelige bekræftelse. Vores priser inkluderer altid levering og montering. På denne måde garanterer vi, at løsningen bliver installeret af fagfolk. Det er også en garanti for din korrekte installation

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Mangler du mere viden?

Har du brug for professionel rådgivning, kan du altid kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød. Du kan finde vores telefonnummer her. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis det er nemmere for dig. Indtast blot dine oplysninger på siden. Vi ser frem til at høre fra dig – og du kan forvente at høre fra os, vi svarer altid så hurtigt som muligt.

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Åbningstider

Mandag – torsdag 7.30 – 15.45

Fredag                   7.30 – 14.00

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Kontakt

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 48 26 03 03
  kontakt@bedrebadhillerod.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer