Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vores VVS priser

Nogle problemer kan bare ikke udsættes og der vil blive behov for akut vvs hjælp på et tidspunkt, derfor har vi opstillet vores vvs priser, så vi undgår dumme overraskelser og misforståelser i hensyn til priserne. Vi er kvalitets -og servicebevidste og ønsker ikke at nogen kommer i klemme i situationer, hvor vores vvs timepriser kommer som en overraskelse. Priserne nedenfor skal hjælpe til at skabe gennemsigtighed med vores vvs priser og gøre beslutningen for valg af VVS’er nemmere for dig.

VVS priser

VVS-montør 725,00 kr. 07:30 – 15:45
VVS-montør (udenfor arbejdstid) 1062,50 kr. 15:45 – 19:30
Gas-montør 750,00 kr. 07:30 – 15:45
Servicebesøg 812,50 kr. Uanset tidsrum
Grundtaks 250,00 kr Uanset tidsrum

Alle priser er inkl. moms.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Om vores VVS timepriser

Hav in-mente at vi et autoriseret vvs firma og dette er vvs timepriserne for dette, hvilket ligger omkring samme niveau, som langt de fleste andre aut. vvs installatørers vvs priser. Til flere typer vvs relaterede opgaver, kræver det at man får en 3.parts kvalitetssikring. Det er derfor ikke altid smart at gå ud og hyre en freelancer, som ikke er autoriseret, for at spare nogle penge.

Med os sikrer du også at vvs arbejdet fuldføres ordentligt og at du er dækket ind, hvis der senere skulle opstå problemer, med de vvs opgaver der er blevet udført. Vi kan også rådgive dig til holdbare og funktionelle løsninger, fremfor et quickfix.

På baggrund af dette, håber vi at i har lyst til at bruge os som jeres VVS’er. Vi er del af Bedre Bad – Bedre Energi som sikrer dig den absolutte garanti for høj faglighed. Vi kan hjælpe med ALT inden for VVS, herunder badeværelse, bryggers og installation og service af energiløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Har I servicekontrakt?

Har I tegnet servicekontrakt på jeres gasfyr, er arbejdsløn, kørsel og servicevogn dækket i henhold til arbejdsbetingelserne.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Kvaliteter du får hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød

 • Altid til aftalt tid
  Vi løser altid opgaven til den aftalte tid og vi bestræber os på at klare den i god tid.
 • Vi går ikke før opgaven er fuldendt
  Vi planlægger arbejdet efter at vi så vidt muligt færdiggør arbejdet samme dag samme dag som vi tager ud til din opgave. Det er praktisk – både for dig og for os.
 • Vi sørger for oprydning
  Når vi har udført opgaven, så fjerner vi alt emballage og affald inden vi kører afsted igen. Derudover fjerner vi naturligvis også snavs som måtte være kommet på vægge og installationer.
 • Garanti på arbejdet
  Vi står inden for vores løsninger og giver derfor op til 48 måneders garanti på større renoveringsopgaver eller installationer. Derudover har du i de fleste tilfælde udvidet garanti hos producenten af elementet eller installationen.
 • Priser der er aftalt på forhånd
  Når vi har indgået en aftale til en fast pris, så overholder vi det. Vi investerer en del af os selv i opgaven, og selvom der skulle opstå vanskeligheder, så påtager vi os ansvaret og investere gerne egen betalte timer i opgaven.
 • Fleksible løsninger
  Er du undervejs i en større renovering, ombygning eller modernisering og gerne vil ændre i aftalen, så kan vi indstille os derefter og komme med en fornuftig løsning. Vores ypperste formål med opgaven er at vi udfører den bedste løsning til dig.
 • Faglig stolthed
  Vi vil kun levere høj håndværkskvalitet. Hvis der mod forventning skulle være noget galt, så kontakt os så vi kan finde en løsning.
 • Vi er altid i udvikling
  Selvom vi selv mener vi er dygtige håndværkere, så vil vi fortsat udvikle os. Vi bruger tid og kræfter på at uddanne alle medarbejdere i planlægning og kvalitetskontrol.
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer