Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Din lokale VVS & blik mester

Vi er din lokale VVS-mester og installatør, klar til at tackle alle slags almindelige VVS-opgaver med kompetence og pålidelighed. Hvad enten du står over for et akut problem eller har brug for hjælp til at løse en opgave som et tilstoppet afløb, et toilet i uorden eller andre VVS-udfordringer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi byder på mange års erfaring og ekspertise inden for VVS-faget, hvilket gør os til dit foretrukne valg for alt fra nødsituationer til planlagte projekter. Vores alsidige færdigheder og dedikation til kvalitet sikrer, at vi er i stand til at imødekomme ethvert VVS-behov, du måtte have.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer