Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

VVS Service

Spørg Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød om alle VVS-opgaver

Kontakt Bedre Bad – Bedre energi Hillerød og få råd og vejledning omkring dine VVS-opgaver, og få et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med alle typer VVS-opgaver og VVS-service. Vi udfører VVS-opgaver og VVS-service over det meste af Sjælland – primært omkring Hillerød, Nordsjælland og København. Vi kører gerne langt for dig. Kontakt os på nedenstående knapper.

Fra reparationer til installationer

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød er din lokale VVS mester og installatør som kan varetage alle almindelige VVS opgaver. Vi kommer gerne ud og hjælper med et akut problem og hvis der er behov for at ordne et stoppet afløb, toilet eller anden opgave indenfor VVS faget, så kontakt os blot. Vi har mange års erfaring og vores arbejdsopgaver spænder bredt. Du kan her læse lidt mere om hvilke produkter og ydelser vi tilbyder:

Vi tilbyder også vedligeholdelse af dine nuværende installationer – forlæng installationernes levetid med eftersyn og rettidig vedligeholdelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Optimerer driften

Et veltrimmet og velkørende varmeanlæg sparer penge på dit varmebudget. Når varmeanlæggets udnyttelsesprocent er i top, får du mest ud af varmekilden så ressourcespildet er minimeret.

Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød kan optimere dine installationer ved VVS-service og vedligeholdelse. En serviceaftale med os sparer på din varmeregning – og er samtidig til gavn for miljøet. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan du får optimeret driften af dit varmeanlæg – og dine øvrige energi- og VVS-installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Opret en VVS-serviceaftale

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød tilbyder vi både serviceaftaler til private, til boligforeninger og til erhverv – såvel produktion – som handelsvirksomheder – hvor vi servicerer og vedligeholder deres installationer.

Vi skræddersyr hver enkelt serviceaftale ud fra dine individuelle behov og hvilke installationer, du har. Nogle typer installationer kræver oftere service end andre, ligesom der kan være forskel på hvor vigtige installationerne er for din daglige drift.

En serviceaftale minimerer risikoen for driftsstop, og uforudsete udgifter til større reparationer og udskiftninger af anlæg. Og i hverdagen opnår du besparelser ved at driften er optimeret.

Nye anlæg skal også vedligeholdes

Selv om dit varmeanlæg er nyt, skal det også vedligeholdes. Faktisk kan det blive dyrt i det lange løb ikke at vedligeholde selv nye anlæg. Behovet for service og vedligeholdelse kommer ikke med anlæggets alder. Et varmeanlæg er i drift i mange timer om året. Ofte hele døgnet og hver dag. Det kan derfor ikke undgås, at komponenter og dele i anlægget bliver udsat for slitage, og enten skal udskiftes eller repareres. Ellers risikerer du at der opstår driftstop og større reparationer i fremtiden. Det sikrer du dig imod med en VVS-serviceaftale, som dermed også forlænger levetiden på dit anlæg.
VVS-service over det meste af Sjælland

Vi udfører VVS-opgaver og VVS-service over det meste af Sjælland – primært omkring Hillerød, Nordsjælland og København. Lad os stå for service af dine varmeanlæg og installationer. Vi kører gerne langt for dig.

Både private, boligforeninger og erhvervskunder drager fordele af en VVS-serviceaftale med Bedre Bad – Bedre Energi Hillerød. Kontakt Bedre Bad og hør mere om hvad en serviceaftale kan spare dig for – vi ser frem til at høre fra dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 26 03 03
kontakt@bedrebadhillerod.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer